Bölümümüzün Öğrenci Kulüpleri, BAP, Çevre, Sanayi ile İlişkiler ve Bölüm Tanıtım Komisyonu’nun önemli faaliyet alanlarından birisi de bölüm seminerleri organize etmektir. Bu seminerlerde sanayi kuruluşlarının yöneticileri ve uzman kadroları kendi kuruluşlarının faaliyet alanları ve fabrikalarındaki proses aşamaları hakkında bilgiler vermektedir. Bu seminerlerde verilen özellikle proses aşamaları bilgileri derslerinizde öğrendiklerinizi pekiştirmeye katkılar sağlayacaktır. Ayrıca bu seminerlerle kazandığınız vizyon mezun olduğunuzda iş seçme aşamasında size faydalı olacaktır.

Bölüm seminerleri Mühendislik Fakültesi konferans salonunda verilmekte ve siz bölüm öğrencilerimize saat ve tarih duyurulmaktadır. Tüm bölüm öğrencilerimizin bölüm seminerlerine katılımlarını bekliyorum. Komisyonumuz bölüm başkanlığı ile iletişim halinde bu seminerleri organize etmektedir. Komisyon başkanımız Doç. Dr. İbrahim BULDUK’a, öğretim elamanı komisyon üyelerimize ve bu seminerlerin organizasyonunda komisyona yardımcı olan bölüm öğrenci kulübünde görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

Prof. Dr. Cemal ÇİFCİ

Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı